Lasten Barokki lauantaina 30.6 klo 11-15 Laurinmäellä

Lasten oma barokkitapahtuma ilahduttaa jälleen historiallisessa miljöössä Laurinmäen torpparimuseolla. Kokoperheen tapahtuma tutustuttaa barokkimusiikin maailmaan innostavan iloisella ja  kepeällä otteella.

Klo 11.30 ja 14 nähdään Suomalaisen barokkiorkesterin ohjelmistosta Prinsessa ja sikopaimen, H. C. Andersenin Sikopaimen-tarinaan pohjautuva barokin ajan musiikin värittämä musiikkisatu. Konsertissa kuullaan musiikkia Charpentierilta, Vivaldilta, Landilta, Lullylta, Bachilta ja Uccelinilta barokkiviulu-barokkisello-duolle sovitettuna. Musiikki ja tarina kietoutuvat konsertissa kiehtovaksi kokonaisuudeksi, jossa kertomuksen tärkeillä asioilla on kaikilla oma musiikillinen teemansa. Yleisökin pääsee osaksi konsertin kulkua muun muassa hoviväen roolissa taputtaen sekä tanssien. Prinsessa ja sikopaimen -konsertin esiintyjinä toimivat Anni Elonen ja Louna Hosia. Konsertin kesto on n. 35 min ja se on suunnattu lapsille perheen pienimmistä n. 10-vuotiaisiin asti.

 Luonnonläheisessä taidetyöpajassa kuvataiteilija Katja Luoto opastaa kuinka luonnonmateriaaleista valmistetaan koruja

Kanttori Heljä Linna tutustuttaa Janakkalan Pyhän Laurin kirkon komeisiin urkuihin

Torpparimuseon opas johdattaa kiehtoville aikamatkoille 1800 –luvun lopulle  Kulttuurikahvila PSL on avoinna herkkuineen koko tapahtuman ajan Keltaisella talolla. Keltaisella talolla voi myös askarrella paperista naamioita.

Lasten Barokin tarkempi ohjelma-aikataulu päivitetään näille sivuille pian.

Anni Elonen, kertoja, barokkiviulu ja kellopeli
Louna Hosia, barokkisello ja jouhikko

Mainokset
%d bloggers like this: